Informatii utile

Rezervarea datei de programare in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere cu politia, se face de la Dispeceratul scolii de soferi SC.NEDELCU EDUARD SERVICE SRL.

Toate documentele care reprezinta dosarul cerut de organele de politie se obtin si se pregatesc la sediul scolii.

Toti cursantii sunt pregatiti si verificati de catre profesorii si instructorii nostri, inaintea sustinerii examenului cu organele de politie. Fiindca prezenta la cursuri este necesara si obligatorie insusirii cunostintelor teoretice, cursurile sunt programate seara.

La cursurile de legislatie la care nu puteti fi prezenti se pot recupera in saptamana urmatoare cu alta grupa de studiu Orele de traseu vor fi programate, in limita posibilitatilor, fara sa fie nevoie sa va invoiti de la serviciu, scoala, facultate, etc.

Se pot programa ore de traseu in toate perioadele unei zile, dimineata, la pranz sau seara, in timpul saptamanii. Instructorii nostri sunt pregatiti pentru a va ajuta sa deprindeti cunostintele practice necesare. Datoria acestora este sa invatati repede si corect manevrele din poligon sau de pe traseu. Va punem la dispozitie materiale didactice pentru eficientizarea procesului de invatare. In decursul timpului am pus la punct o brosura cu legislatia si aspectele teoretice din intrebarile de la examen.

Taxa pe care o platiti pentru inscrierea la curs este pretul final pe care il platiti, fara alte plati “speciale”. In pretul pe care il platiti este inclus TVA-ul, orele de legislatie si de practica minime obligatorii.